· 

Abraham

Dit jaar ben ik 50 jaar geworden. Abraham.

Ondanks dat de jongens roepen dat ik nu definitief oud ben, voelt dat nog helemaal niet zo.

 

Het was een bijzondere verjaardag. Eigenlijk wilde ik op vakantie zijn, maar dat kon al helemaal niet. Ook het geplande feestje kon niet doorgaan, COVID.

 

5 December 's nachts om 12 uur stonden er vele vrienden en familieleden voor mijn huis op de stoep. In de voortuin stond een spandoek en een Abraham. Er werd gezongen en de cadeaus werden buiten gegeven. En ze hadden zeker hun best gedaan. Wat een cadeaus. Buitengewoon, Extraordinary. Een pakket om zelf snoep te gaan maken, Een pomp voor op de tuin, een waardebon met een giga-bedrag voor het tuincentrum. In onze familie geven ze ook een vlees-Abraham bij de slager vandaan. Dit is een grote schaal met een Abraham gemaakt van vlees.  Er werden nog wat felicitaties gedaan (op afstand) en daarna ging iedereen weer naar huis.

 

Ik had wel wat verwacht, maar was compleet overdonderd door de grote opkomst van vrienden en familie en de fantastische cadeaus. Ik wil mijn vrouw en 2 zonen ontzettend bedanken. En natuurlijk alle andere die hierbij betrokken waren.

 

Het was fantastisch.

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0