· 

Een zware tijd

Begin juli krijg ik en mijn familie een zware klap te verwerken. Mijn oudste zoon Robert krijgt een hartaanval en komt te overlijden. Het verdriet is niet te overzien en we zullen nog heel lang nodig hebben om dit een plekje te kunnen geven.

 

Hij had een hart van goud en stond altijd voor iedereen klaar. Zijn grote dosis humor en een brede lach zullen we altijd blijven missen. Hij was een vrij-vechter die niet bang was om dingen anders te doen, op zijn manier. Dit bracht dan ook de nodige problemen met zich mee, maar hij wist dan altijd wel weer een oplossing te vinden.

 

Op zijn brommer scheurde hij overal naartoe en zeker in het weekend was hij vaak bij zijn vrienden te vinden. Zwemmen was helemaal zijn ding. Hij had dan ook 11 zwemdiploma's. Hij droeg vaak t-shirts met schedels en skeletten, maar er zat geen zuchtje agressiviteit in hem. Hij was een man met een groot hart en een antipathie tegen onrecht.

 

Oorzaak:

Na zijn overlijden hebben we autopsie laten doen naar de reden van overlijden. Hij bleek met een aangeboren hartafwijking geleefd te hebben. Helaas hebben wij her nooit iets van gemerkt. 

 

Robert, we zullen je altijd blijven missen.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0