Planten te koop:

Door het kweken en verzamelen heb ik regelmatig planten over. Deze zal ik tegen een nette prijs hier te koop aanbieden. Alle planten zijn uiteraard sterk en gezond. Bij interesse graag mailen naar: info@twiedel.nl


Pioenrozen.

 

Ik heb een groot bed met pioenrozen waar ik niet de naam van weet. Ze staan kriskras door elkaar en moeten plaats gaan maken voor andere planten. Het zijn diverse kleuren door elkaar. Van wit, licht roze, donker roze en diverse tinten rood en een enkele gele. De meeste hebben mooie grote gevulde bloemen. 

 

De planten hebben minimaal 3 groeipunten en worden gemengd geleverd.

Nog ongeveer 108 planten beschikbaar. (tot begin maart leverbaar)

 

€ 1,50Canna Russian Red.

Deze mooie Canna wordt meer dan 2 meter hoog. Door de mooie grote en donkere bladeren is het een imposante plant. Begin november worden ze weer gerooid en worden de rhizomen (wortels) verstuurd. Deze kunnen in het voorjaar weer geplant worden en al snel zal deze plant de aandacht van iedereen trekken. Hij bloeit met rode bloemen.

 

nog 140 planten beschikbaar.

 

€ 2,00Canna laag 60 cm, rood bloeiend

Deze mooie Canna blijven lager en kunnen ook voorin de border geplant worden. Ze hebben donkeren bladeren en rode bloemen. Begin november worden ze weer gerooid en worden de rhizomen (wortels) verstuurd. Deze kunnen in het voorjaar weer geplant worden en al snel zal deze plant de aandacht van iedereen trekken.

 

Nog 51 planten beschikbaar.

 

€ 1,50Canna Stuttgard

Deze mooie Canna heeft witbond blad en wordt ongeveer 160cm hoog. Hij heeft kleine roze-oranje bloemen, maar ook zonder bloei is het een indrukwekkende plant.

 

€ 3,00

 

 

Nog 6 planten beschikbaar.Lijsterbessen

 

Mooie jonge lijsterbessen te koop. De struikjes hebben minimaal 3 uitlopers en zijn ongeveer 50cm hoog. Ze staan in grote potten en zijn goed geworteld. 

 

 

 

         € 5,00De bestelling is op te halen in Limmen (op afspraak). 

Verzenden is geen probleem. Verzenden is wel op eigen risico en de kosten zijn 7 euro.

 

Bij interesse graag mailen naar: info@twiedel.nl