· 

Lente

In de tuin en de natuur begint alles weer uit te lopen. Ik kwam afgelopen vrijdag de eerste ganzenpulletjes alweer tegen. Dat maakt een mens gelukkig. Nog maar eens een rondje door de tuin, even lekker genieten.


In de perenbomen zitten alweer grote knoppen. Nog even en dan staan ze te bloeien.

 


De achtertuin is nog wat kaal. Daar komen straks nog wat fuchsia's en 1-jarige plantjes in. Voor nu moeten we het er nog maar even mee doen. Wat wel leuk is, de Fatsia japonica (vingerplant) heeft groene besjes, die straks zwart zullen kleuren.

 

De bieslook begint alweer uit te lopen. Daar kunnen we alweer van beginnen te plukken..


De blaadjes van de Jostabes laten zichzelf al bijna zien.


In de voortuin staan een paar Winterakonietjes te bloeien.

 



Reactie schrijven

Commentaren: 0