Even voorstellen

Altijd wel iets te doen.

Ik ben Ronald en ik ben 53 jaar. Samen met mijn vrouw Vera heb ik 1 zoon van 23 jaar oud. Ik werk in de beveiliging en ben gestationeerd bij een klant in Amsterdam en in Alkmaar. Ik woon in Limmen, een klein plaatsje op de rand van de duinen in Noord-Holland.

 

Ik ben iemand die graag buiten is, omdat daar altijd wel iets te doen is. Naast mijn volkstuin van ongeveer 500 vierkante meter wandel en fiets ik graag. Ik hou kippen en bijen.

 

Ook ben ik regelmatig in de keuken te vinden. Ik kook regelmatig en probeer dan ook regelmatig nieuwe recepten uit. Natuurlijk moet er ook het een en ander van de moestuin verwerkt worden. 

 


Op deze site zal ik proberen af en toe een blog te plaatsen. Ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven.

 

 

Groetjes Ronald